10 Reasons To Try Living In A Studio Apartment

  • 8:49:00 pm
  • 0 comments

For any of us that grew up outside of the Klang Valley area, moving to the city can be quite a shock. Newer developments, such as in cyberjaya property, are increasing angled towards studio apartments. Your new apartment in the city might be the same size, or even smaller than, your bedroom in your childhood home. With the higher cost of living in KL, it’s no wonder that apartments are getting smaller and smaller these days. There is thus a need to downsize, because every square foot in the city will cost you money. Although the norm in houses seems to be the bigger the better, the opposite is true in the city. You might not be swayed by the benefits of smaller square footage yet. So, here are 10 reasons on why you should try living in a studio apartment.

You don’t need as much furniture

Keep this mantra in mind: the bigger the house, the bigger the furniture. With a smaller space, furnishing it will be a much easier endeavor. Having less space to decorate means you will need fewer pieces of furniture. Hence, you can focus on quality by just buying a handful of impactful pieces.

You’re less likely to accumulate junk

Think about this: Empty spaces will not stay empty for very long. Living in a small space forces you to pare down what you keep around. You will be more thoughtful and more intentional in what you own, helping you avoid the tendency to hoard stuff that you don’t need.

You’ll have a much easier time cleaning

A smaller space to live in means a smaller space to clean. With a smaller space, it’s much easier to clean on the go. It will be easy to do a quick sweep daily. With your new more consistent cleaning schedule, the entire studio will feel so fresh and so clean clean.

Your utilities will cost less

A smaller space means less space to power up: less lights, less air-conditioning, less everything. Not only does this save you money in the long run, its greener too!

You’ll be more environmentally friendly

Not only do you use less electricity and energy, fewer materials go into building your space. Being in a smaller space means you will make less of an impact on the environment. This can help you build towards the common goal of being a zero-waste household.

Your will have less debt

A smaller space will generally cost less to purchase. It also means less costs in managing upkeep and repairs. All these translates to less debt in the long run.

Your place will be easier to resell

In line with the trend of downsizing, there will be ample demand for your studio apartment when you are ready to resell or upgrade. Smaller places tend to be easier to resell due to the lower price points and larger markets.

You will be encouraged to go out

The only negative to small spaces is of course… space. However, you can turn this negative into a positive. Your small space at home will encourage you to go out more. Stop holing yourself at home. Get out and breathe the fresh air. Hopefully, the smaller space will encourage you to go on some local adventures or even lead you to exploring your own city more.

You will spend more quality time with your partner

If you’re a young couple starting out or you’ve been together for years, you can benefit from living in a smaller space. In larger homes, we tend to go to our own corner of the house to do our own thing. This becomes a barrier in spending quality time with each other. The advent of technology has already made spending time on computers and phones the norm. You don’t need another barrier at home. Smaller spaces thus encourage us to spend more time together.

You will have more time and money

All these attributes piled up equals to more time and more money for other pursuits of life. Less maintenance, less cleaning, less costs will leave more revenue for you to pursue your passions.
Read more »

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari

  • 1:58:00 pm
  • 0 comments
KUALA LUMPUR, 21 FEB 2018 - Shopee, platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan akan melancarkan Kempen Hari Gaji dari 26 hingga 28 Februari 2018 - satu inisiatif yang didorong oleh tabiat membeli-belah pengguna dalam tempoh penerimaan gaji.

Pengguna Shopee boleh menikmati pelbagai tawaran hebat dan potongan harga sepanjang kempen ini, termasuk pulangan tunai sebanyak 18% berbentuk syilling Shopee atas produk promosi. Bagi setiap pembelian RM1, pengguna akan menerima 18 syiling Shopee yang memberikan lebih ganjaran dan penjimatan. 

“Tahun lepas, kami mendapati purata peningkatan sebanyak 25% dalam bentuk jumlah transaksi sepanjang tempoh penerimaan gaji iaitu dari tarikh 25 hingga 31 setiap bulan. Aliran ini mendorong kami untuk melancarkan Kempen Hari Gaji dan skema pulangan tunai 18% yang membolehkan pengguna setia kami berjimat semasa waktu kemuncak aktiviti membeli-belah,” kata Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee. 

Pada masa yang sama, aktiviti membeli-belah ini menunjukkan peningkatan semasa waktu makan tengah hari dan selepas makan malam dengan rekod trafik tertinggi antara pukul 12.00 tengah hari hingga pukul 1.00 tengah hari dan dari pukul 8.00 malam hingga 9.00 malam. Bagi menyelesaikan pembelian mereka, pembayaran berbentuk pemindahan wang secara dalam talian merupakan cara pembayaran paling popular, diikuti oleh pembayaran menggunakan kad kredit dan debit dan seterusnya, pemindahan bank. 

Berikut merupakan kategori popular sepanjang tempoh penerimaan gaji:



*Sila rujuk infografik dilampirkan

Shopee akan memulakan keraian sempena hari penerimaan gaji ini dengan jualan pra-kempen bermula dari 21 Februari yang membariskan tawaran eksklusif daripada jenama terkemuka seperti Elianto, Pro Shop, Reckitt Benckiser dan banyak lagi. Sepanjang 3 hari kemuncak kempen (26 hingga 28 Februari) ini, pengguna boleh menikmati tawaran hebat atas lebih 5,000 produk dari kategori terpilih termasuklah Mobil & Gajet; Kesihatan & Kecantikan; Permainan, Kanak-kanak & Bayi; Perabot & Perhiasan Rumah; Perkakas Rumah; Barang Runcit & Haiwan Peliharaan; Fesyen Wanita dan Fesyen Lelaki. Shopee turut bekerjasama dengan jenama seperti L’Oreal, Nestle, Big Pharmacy, Bagstation, XES Shoes dan Vivo untuk memberikan penjimatan berganda untuk pengguna tegar Shopee di seluruh Malaysia. Pada masa yang sama, Jualan Murah Shocking Sale akan digandakan hingga 5 kali sehari sepanjang tempoh kempen yang menawarkan pelbagai produk kegemaran ramai pada harga yang amat rendah bagi tempoh terhad, hingga kehabisan stok. 

Sepanjang kempen ini, Shopee turut melancarkan permainan Facebook Live: Edisi Hari Gaji pada 26 Februari pada pukul 2.00 petang yang membolehkan pengguna memenangi syiling Shopee dan hadiah utama berupa telefon bimbit Samsung Galaxy Note 8 bernilai RM3,999. Bagi menambahkan lagi keriangan kali ini, pengguna juga boleh menyertai Jualan Lelong Mobil Hari Gaji di shopee_mamak pada aplikasi Shopee sepanjang kempen dan berpeluang memenangi hadiah bernilai lebih RM4,000 termasuk sebuah Nubia M2 Lite, sebuah OPPO F5 dan sebuah Penyedut Hampagas Dyson. 



Untuk maklumat lanjut, layari www.shopee.com.my. Muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play.
Read more »

Tips Berjimat Barangan Keperluan Harian Dengan Watsons Malaysia



Salam semua... CikMa nak tanya korang, biasanya kalau korang nak beli barangan keperluan diri, korang akan berbelanja kat mana yer? Barang keperluan diri ni maksud CikMa macam produk kecantikan gincu, bedak dan produk penjagaan diri mcm losyen atau ubat gigi dan lain-lain.

Macam CikMa sejak melahirkan EanRifqee ni, masa CikMa terhad sangat. Dulu masa bujang senang je, masa terluang banyak. Sebelum ronda-ronda beli barang, dapat dulu ushar kedai mana yang murah dan boleh bagi nilai wang yang baik bila nak berbelanja. Erti kata lain, kedai yang dapat menjimatkan wang CikMa la, hehehhehehe.

Sekarang ni, masa terhad sangat. Kalau nak berbelanja pun, CikMa kena bijak. CikMa kena managekan masa untuk elakkan banyak-banyak ushar barang macam zaman muda-muda dulu, hehehehhe. CikMa kena buat pilihan yang tepat dengan memilih kedai yang tepat, ala-ala ‘one stop centre’ semua ada. Jimat masa & jimat wang bila berbelanja. Kali ni CikMa nak rekemenkan Watsons kat korang semua.

Untuk orang yang bila bergerak anak akan mengekori macam CikMa, Watsons memang menjadi pilihan utama CikMa. Sebab di Watsons, semua keperluan yang CikMa nak cari, ada di sini tau. Keperluan ‘Up To Toe’ semuanya boleh CikMa dapatkan terus kat Watsons ni. Takpayah dah nak kena pergi ke dua tiga kedai masuk sana sini nak cari itu ini. Kat Watsons, semuanya ada...


Kempen Tukar dan Jimat dengan Jenama Watsons

Watsons juga memberi peluang kepada semua untuk memenangi peluang eksklusif 'shopping spree' dengan Fasha Sandha. CikMa pun dah daftar sebagai ahli Watsons. Korang pun kena ikut jejak langkah CikMa untuk jadi pengguna dan pembeli bijak macam CikMa.


Caranya mudah je:

Langkah 1 - Ambil gambar anda bersama jenama watsons yang ditukar dari jenama "B"

Langkah 2 - Kongsikan sebab-sebab anda menukar ke jenama watsons

Langkah 3 - Hashtag #myswitchandsave #watsonsmalaysia di instagram dan facebook


Watsons, kedai penjagaan peribadi terkemuka di Asia, kini menawarkan pelbagai produk yang lebih luas di bawah label sendiri, dari barangan penjagaan diri, keperluan kecantikan, dan juga perubatan. Watsons memberikan pembeli pilihan untuk penjimatan sebanyak 80% tanpa menjejaskan kualiti. Itulah apa yang CikMa suka tentang Watsons! Kebetulan pulak sekarang ni Watsons tengah mengadakan kempen ‘Switch & Save’, lagi elok la tu, wwowww!!!

Di sini pelbagai produk-produk dari jenama Watsons sendiri diperkenalkan setanding kualitinya dengan produk-produk lain di pasaran. Dengan kempen ‘Switch & Save’ ni, ibu-bu seperti CikMa dapat berjimat lebih kurang 20% - 80% daripada harga barangan keperluan yang CikMa beli dan kalau korang nak tahu, Watson telah mengeluarkan barangan-barangan atas label dorang sendiri. 20% - 80% penjimatan tu banyak tau!!! Sebagai pembeli praktikal, adalah penting kepada CikMa bahawa bukan sahaja produk yang CikMa beli adalah jauh lebih murah berbanding dengan jenama lain, tetapi ia adalah berkualiti tinggi juga. CikMa juga sudah beralih beberapa produk untuk label Watsons dan sesungguhnya CikMa mendapat lebih nilai dari apa yang CikMa bayar.

Di sini CikMa 'share' salah satu barang keperluan yang CikMa beli semalam tau. CikMa buat perbandingan sikit KHAS untuk nak tunjukkan penjimatan yang CikMa dapat buat untuk nilai wang CikMa. Harap korang akan ‘take note’ dan menjadi pembeli yang bijak macam CikMa jugak lepas ni... CikMa buat perbandingan untuk produk Dental Floss. Produk ni CikMa dan suami sentiasa guna. Pendek kata, memang sentiasa WAJIB ADA sebagai keperluan harian & kegunaan kami sekeluarga. Kebetulan pulak stok kami dah habis, so untuk semata-mata mahu jadikan korang semua pembeli yang bijak macam CikMa, CikMa buat perbandingan untuk produk Dental Floss ni. CikMa beli satu jenama lain & satu lagi jenama Watsons.

Ni hasil tangkapan CikMa kat Alamanda, Putrajaya semalam

Perbandingan: ProDentalB Dental Floss vs Watsons Dental Floss Picks 

Dua produk ni CikMa beli semalam kat Pasaraya Alamanda, Putrajaya. Siap ada resit lagi tau untuk CikMa nak buat perbandingan harga. Jom kita tengok...

ProDental B Dental Floss Stick yang CikMa beli di AEON WELLNESS ALAMANDA dengan harga RM3.90

Ni isi dalam ProDental B Dental Floss Stick. Untuk makluman korang, produk ni yang CikMa gunakan sebelum ni sebelum CikMa 'Switch & Save' ke produk jenama Watsons

Ni pulak produk jenama Watsons Dental Floss. Korang tengok sama je bentuk Dental Floss jenama Watsons ni kalau korang bandingkan dengan ProDental B Dental Floss Stick. Walaupun bentuk sama dan kualiti sama, tapi ada satu kelainan yang ketara BERBEZA... Jeng jeng jeng.... Jom Cikma terangkan...

 
Resit sebelah atas ni ialah resit belian Watsons Dental Floss bernilai RM8.40 manakala resit sebelah bawah pulak ialah belian ProDental B Dental Floss Stick bernilai RM3.90.


Apa yang jimatnya produk Watsons ni?

Meh CikMa jawab soklan kat atas tu.

Watsons Dental Floss
Harga: RM8.40
Bilangan stik: 50 x 3 (box) = 150 stik
JADI: RM8.40 / 150 = RM0.056 per stik

ProDental B Dental Floss Stick
Harga: RM3.90
Bilangan stik: 36 (1 plastik) = 36 stik
JADI: RM3.90 / 36 = RM0.108 per stik 



SO, terang nyata dan jelas yang benda sama kualiti sama bentuk yang sama TAPI harga yang jauh lebih murah... CikMa dapat jimat dalam RM0.05 untuk setiap stik Dental Floss jenama Watsons berbanding dengan Dental Floss jenama satu lagi ni.



CikMa dah berjimat dalam 50% tau... Bijak tak CikMa?

Bonus jugak bagi korang tau. sekarang ni Watsons ada buat kolaborasi dengan LAZADA. Siap bagi promo code 'WATSON15' tau. Korang boleh dapat RM15 OFF jika korang berbelanja di Watsons Store kat LAZADA...
Sekarang Watsons tengah buat promosi tau. Untuk maklumat lanjut boleh layari website Watsons Malaysia di www.watsons.com.my/ atau;

Like Facebook Watsons Malaysia dan follow Instagram Watsons Malaysia




Cuba beralih kepada produk label Watsons dan lihat bagaimana korang boleh menjimatkan wang korang daripada 20% sehingga 80%. Jom ke Watsons terdekat berhampiran korang supaya korang juga boleh ‘Switch & Save’ macam CikMa...
Read more »

[WAJIB BACA] KAFIEN PUNCA SUSU IBU KERING



[WAJIB BACA] KAFIEN PUNCA SUSU IBU KERING

Kebanyakan wanita merasa terganggu dan risau bila mengenangkan kisah dan cerita ibu mereka yang menghadapi masalah bersalin dan penyusuan. Sebenarnya, kemungkinan anda menghadapi masalah fizikal yang akan menghalang dari menyusukan sendiri bayi anda amatlah kecil. Jarang sekali berlaku seseorang ibu itu kekurangan susu secara semula jadi. Kebanyakan masalah yang wujud pada awal-awal minggu penyusuan adalah sementara. Masalah ini akan pulih apabila aktiviti penyusuan menjadi stabil. Bekalan susu yang tidak mencukupi selalunya boleh disebabkan oleh banyak faktor.
Anda harus menggalakkan bayi anda menyusu dengan lebih kerap dalam keadaan yang selesa. Bekalan susu akan berkurangan apabila bayi kurang disusukan, mengehadkan masa penyusuan dan kedudukan penyusuan yang tidak betul. Bayi yang baru lahir perlu menyusu sekurang-kurangnya 10 hingga 12 kali sehari. Tetapi kebanyakan bayi akan menyusu lebih daripada itu. Semakin kerap bayi menyusu semakin cepat payu dara anda 'kosong' dan semakin banyaklah susu dihasilkan. Kebanyakan bayi akan mengambil masa selama 30 hingga 40 minit untuk setiap penyusuan.
Biarkan bayi anda yang mengawal penyusuan sehingga dia sendiri melepaskan puting susu itu setelah puas dan bersedia.
Beberapa faktor menyebabkan susu tidak mencukupi seperti merokok, mengambil kafein berlebihan (mengambil lebih daripada lima cawan kopi sehari), penggunaan ubat penenang, antihistamina atau pil perancang keluarga.
Bayi juga boleh menyumbang kepada masalah kekurangan bekalan susu. Mungkin bayi menghadapi masalah menghisap susu ibunya (biasanya ia bersifat sementara).


Read more »

Minyak Daun Ubat TYT Dan Teknik Urutan Bayi

Minyak Daun Ubat TYT Dan Teknik Urutan Bayi

Assalamualaikum...

Sejak ada anak ne macam-macam yang CikMa ingin tahu dan belajar dengan lebih mendalam lagi mengenai bayi ye la untuk kebaikan kita dan untuk anak juga..Salah satu benda baru yang CikMa dapat belajar ialah CikMa peroleh pengetahuan dan pengalaman tentang teknik-teknik urutan bayi dan kanak-kanak yang sebelum nie CikMa kurang ambil tahu dan kurang peka mengenai kebaikan daripada urutan bayi tersebut.. Alhamdulilah baru-baru nie CikMa berpeluang untuk mengikuti TYT Baby Massage Workshop bersama June Jun Choo..
Madam June ne adalah Timbalan Pengarah Urusan Hong Yang Hoo Pharma Sdn Bhd. Madam June telah merantau ke Australia untuk mengkaji dan belajar urutan bayi daripada para profesional di International Association of Infant Massage (IAIM) dan beliau merupakan seorang ahli terapi urut bayi yang berkelayakan. Pada malam tersebut Madam June telah berkongsi beberapa teknik urut yang bermanfaat untuk bayi atau kanak-kanak kecil. Jom kita sama-sama belajar dan praktikkan ye mommy-mommy.

Urutan adalah sentuhan ajaib yang mampu membantu bayi membesar lebih cepat, memperkuatkan daya ketahanan untuk melawan penyakit dan menjadikan bayi lebih berkeyakinan, Membantu melegakan pernafasan, peredaran darah dan penghadaman. Menjadikan tidur bayi lebih nyenyak, Melegakan kesakitan, tekanan dan keresahan, Melegakan angin dan kolik,Membantu proses pemulihan dengan memudahkan penghadaman. Menjadikan bayi peka dengan sentuhan kasih sayang.

Minyak Daun Ubat TYT adalah pilihan terbaik untuk bayi anda bagi memulakan pengurutan bayi kerana mempunyai pelbagai manfaat berdasarkan ramuan herbanya. Minyak TYT nie mempunyai bau yang lembut dan harum, tidak berminyak dan diserap sepenuhnya ke dalam kulit oleh sebab itu ia tidak akan meninggalkan kesan berminyak pada pakaian selepas dibasuh. Minyak TYT sesuai di jadikan minyak urut kerana tidak meninggalkan rasa pedih atau panas.Minyak Daun Ubat TYT ne dirumus dengan teliti dan dihasilkan di kilang pembuatan TYT yang moden dan telah menerima pensijilan Amalan Pengilangan Baik (GMP) daripada Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan di bawah pengawasan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan juga diperakui HALAL oleh JAKIM.

Antara ramuan yang terdapat dalam Minyak Daun Ubat TYT ne adalah berdasarkan herba-herba terpilih yang sememangnya mengandungi khasiat-khasiat dan cirinya yang tersendiri:
  • Daun Sembung -Membasmi kesejukan,melegakan kesakitan pada bahagian bawah perut dengan rasa yang dingin dan menghentikan pendarahan.
  • Dong Quai- Menambahkan khasiat pada darah,mendorong peredaran darah dan melegakan kesakitan
  • Chinese Arborvitae- Menenagkan rasa gelisah dan mengurangkan perpeluhan yang berlebihan.
  • Daun Sireh- Bersifat anti-Bakteria dan boleh merangsang dengan sifat anti-oksidan.
  • Serai- Memperbaiki peredaran darah,dengan ciri-ciri anti-bakteria dan anti-kulat juga mengurangkan akne disamping penghalau nyamuk.
  • Halia Kering- Melegakan keradangan sendi yang menyakitkan.
  • Kulit Pokok Gaharu- Merangsang pengaliran Qi dan melegakan kesakitan.
  • Minyak Kelapa Sawit- Sumber semulajadi tocotrienol sebahagian daripada vitamin E,antioksidan dan fitonutrien.
Sebelum memulakan urutan kita perlu menggosok kedua-dua tapak tangan agar suhunya seperti suhu badan,kemudian letakkan tangan anda pada bayi dengan perlahan-lahan supaya bayi anda tidak terkejut.

Bayi anda mungkin akan berasa kurang selesa pada mulanya dan mungkin akan menolak pengurutan anda jika pertama kali melakukannya tetapi lama kelamaan bayi anda akan selesa dengan urutan anda.

Komunikasi antara ibu dan bayi amat penting untuk memberitahu bayi anda bahawa badannya akan di urut dan ini akan mengeratkan lagi hubungan antara anda dan bayi anda.


Madam June memberi penerangan tentang Minyak TYT sebelum memulakan sesi pengurutan

  • Jom CikMa kongsikan beberapa teknik yang CikMa sempat pelajari bersama Madam June..
Water Wheel A..(Khusus untuk pengurutan perut untuk membantu menyingkirkan angin dan                                            melegakan sembelit.)

Letakkan kedua-dua tangan pada perut bayi dan dengan lembut tekan ke bawah dengan sedikit tekanan.Ini membantu menghilangkan angin di dalam perut bayi menerusi saluran usus.


Water Wheel B..

Satu tangan di letakkan pada perut bayi dan tekan ke bawah manakala tangan yang satu lagi angkat kedua-dua kaki bayi ke atas. Dengan mengangkat kaki bayi,biasannya angin boleh di singkirkan dengan lebih pantas. 





Thumbs to Sides..

Letakkan ibu jari tangan di bawah sangkar rusuk bayi dan di sekeliling pusat,kemudian dengan lembut tekan ke bahagian tepi.Ini boleh melepaskan "Qi" atau rasa kurang selesa dari bahagian tengah  perut bayi.

 

Walking..

Letakkan tiga jari pada bahagian kiri perut bayi dan gerakkannya ke arah kanan jika anda seorang yang cenderung guna tangan kanan, letakkan tiga jari pada bahagian kanan dan gerakkan ke bahagian kiri jika anda kidal. Teknik ini untuk mengesan kekerasan pada abdomen bayi untuk mengetahui sama ada bayi mengalami masalah sembelit.



Sun and Moon..

Urut pada bahagian bawah abdomen bayi dalam pergerakan arah jam menggunakan kedua-dua tangan.Letakkan kedua-dua tangan anda pada perut bayi dengan tangan kanan bergerak ke arah kanan dan tangan kiri bergerak ke arah kiri dengan membuat putaran lengkap. Urutan ini di lakukan mengikut arah jam kerana susunan struktur fizikal usus mengikut arah jam.Urutan ini jika di lakukan dengan mengenakan sedikit tekanan mampu membantu bayi membuang air besar.



I Love U..

Teknik urutan yang mewakili huruf 'I', 'L' dan 'U' berguna untuk bayi yang mengalami masalah sembelit kerana ia berasaskan fakta bahawa usus manusia melingkar mengikut arah jam.

Langkah pertama 'I'- Letakkan tapak tangan anda pada bahagian kanan abdomen bayi dan dengan lembut gerakkannya ke bawah sebanyak sekali.


Langkah kedua 'L'- Tapak tangan di letakkan pada perut bai dan gerakkan dengan lemnut melintang ke kanan dan menengak ke bawah, dalam pergerakan ke dalam dan keluar seakan-akan membentuk huruf 'L'.


Langkah ketiga 'U'- Lakukan seperti gerakkan huruf 'U' terbalik.



Selesai sudah beberapa teknik urutan yang sempat Madam June kongsikan bersama kami.Semoga ibu-ibu di luar  sana dapat praktikkan urutan ni di rumah ye.Sebelum mulakan urutan ne pastikan keadaan sekeliling selesa,lampu bilik tidak terlalu terang dan suhu bilik tidak terlalu sejuk ye ibu-ibu..

                                         Tertido terus EanRifqee selepas di urut..huhuhuhu



                                                                Minyak TYT 120ML

Terima kasih kepada Madam June Jun Choo, Rantau PR dan TYT Sdn Bhd kerana memberi peluang kepada CikMa dan rakan-rakan yang lain mempelajari ilmu yang berguna ne bersama minyak Daun Ubat TYT...




Untuk keterangan lanjut bleh layari www.tyt.com.my atau emel kepada info@tyt.com.my atau bleh juga hubungi di talian hotline 012-4982989.
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Terbaik KakiTulis Minggu Ini

Search Blog KakiTulis

 

Copyright © 2010 kakitulis dotcom, All Rights Reserved. Design by DZignine